emadmax (01-04-15)
Load-Line Calibration: Highبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون تغییرات مقدار ضریب هست . بعد از ست کردن اون میتونید ضریب رو بالاتر هم بگذارید
performance enhance=standard
برنامه easy tune 6 رو نصب کنید ببینید تو ویندوز میتونید تغییر بدید ضریب رو و اعمال میشه . البته قبلش همون تنظیماتی که دادم رو اعمال و تست بگیرید .
رم هم xmp رو فعال کنید . ولتاژ رو بصورت دستی بدید همان ولتاژی بدید که روی برچسب رم نوشته .
با این پروفایل هم باید بالا بیاد
Set your BCLK to 100.0
Set your vcore to 1.35
Set your multiplier to 45
emadmax (01-04-15)
اولویت مشکل من رم هامه که همه جوره امتحان کردم ( دستی تایمینگشو ست کردم . ... ولتاژ رو هم تا 1.64 بالا بردم ..... spd و xmp جدا جدا و با هم تغییر دادم ....) ولی از 1600 بالاتر نرفت که نرفت!!!
لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط emadmax در تاریخ 01-04-15 انجام شده است
performance enhanceperformance enhance رو سه حالتشو رو تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو گزینه رو هم بهم بگو در چه حالتی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
channel interleaving
rank interleaving
به همراه system agent voltage
emadmax (02-04-15), M3RS4D 50062 (01-04-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر سه حالت رو تست کردم . فرقی نکرد
system agent voltage = 0.92000
نگران رم هام شدم!!!! نکنه اونا ایراد دارن!!!!!!!!!!!
|
سلام
برادر من شما که می خواهید تا این فرکانس اور کنید کولر مناسب دارید؟!
اون عزیزی که می فرمائید توی فروم همسایه بالای ۵ (اگر اشتباه نکنم حدود ۵۲۰۰ بود فرکانسشون ) اور کرده بود واترکولر انرمکس۱۲۰ داشتند عزیز جان !!
ویرایش : مدل کولرتون رو الآن دیدم که D14 هست .
شما نباید کار داشته باشید که چه کسی با این پردازنده چه فرکانسی زده . باید فقط کار به توانایی اورکلاک سیستم خودتون داشته باشید که با این سیستم چقدر می تونید فرکانس بزنید با یک دمای فول لود Safe البته . اینکه به هر قیمتی بخواهید یک فرکانسی رو بزنید مطلقاً اصولی نیست .
کاربردتون چی هست با این سیستم ؟
Sent from my K012
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 02-04-15 انجام شده است
من مکس و ادیت فیلم کار میکم .....
بله دقیقا حق با شماست .. منم بیشتر از 4.5 انتظار ندارم .(الان تا 4.2 اور کردم) .. اون مثال برای مشکل رم من بود ( مشکل اصلی) که با فرکانس 2133 خودش که باید ست بشه ، نمیشه! (حداکثر تا 1600 بالا اومده!)
از تمام تب های CPU-Memory-SPD نرم افزار CPU-Z اگر تغییراتی اعمال کردید نسبت به عکس های صفحه 1 مجدداً شات بگذاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در همین حالت تنظیمات فعلی که هست تست پایداری هم گرفتید ببینید پایدار هست یا نه تا بعد برید سراغ فرکانس بالاتر ؟
اگر گرفتید :
1. کرش - بلو اسکرین و مشکل نداشتید ؟ کاملاً پایدار بوده ؟
2. با چه نرم افزاری تست گرفتید ؟ دمای فول لود چقدر بوده ؟
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 02-04-15 انجام شده است
تب ها تغییری نداشته
cpu که دیدین 4.2
spd هم که مشخصه ... با اون تایمینگ ها و حتی یه دونه بالاتر cl 11 هم تست کردم
.
(نرم افزار مخصوص تست ندارم) با این 4.2 سه روزه دارم رندر میگیرم هیچ مشکلی هم -الحمدلله- نبوده
البته یک بار هم 4.3 زدم که وسط یه رندر *صفحه آبی * اومد و برگشتم به همین 4.2
بایه برنامه منیتورینگ>> فول لود 52 درجه میرسه
.
.
رم رو چیکار کنم که حسابی اعصابمو خراب کرده و قسم خورده از 1600 بالاتر نیاد!!!
جای اسلات های رم ها رو تغییر بدید . تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
system agent voltage
رو یک پله بالا ببرید . تا زیر 1.2 مشکلی نیست .
emadmax (02-04-15)
اسلاتها رو هم عوض کردم ...
چندت بالاتر بره مثلا روی 1 بزارم خوبه!؟
** رفیق خیلی اذیتت کردما .. شرمنده ** برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks